سامانه جامع جمع آوری اطلاعات اعتبار بخشی

تعداد بازدید : 20 - تاریخ خبر : چهارشنبه 10 اردیبهشت 1399 - 11:32
پیاده سازی نظام ارائه خدمات پاتولوژی از دور در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند

نظام ارائه خدمات پاتولوژی از دور برای نخستین بار در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند طراحی و پیاده سازی می شود.

دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در راستای گسترش تعاملات بین المللی در حوزه آموزش عالی و نگاشت آینده بهتر اقدام به طراحی و پیاده سازی نظام ارائه خدمات پاتولوژی از دور با چشم انداز ارتقای کارایی خدمات و بهره وری عملیاتی در سطح بین المللی نموده است. این دانشگاه درصدد است به عنوان اولین دانشگاه در کشور با بهره گیری از تجارب متخصصان مربوطه، این حوزه را در بالاترین سطح استاندارهای بین المللی آموزشی- پژوهشی و با تعاملات اثربخش و کارآمد علمی در عرصۀ ارتباطات بین المللی توسعه بخشد.

در این زمینه تلاش شده است تا با استفاده از تکنولوژی های آموزشی به روز، برنامه توانمندسازی کارشناسان آزمایشگاهی مراکز آموزشی- درمانی کشور افغانستان به صورت دوره های آموزشی حضوری، غیرحضوری، ترکیبی و نیز خدمات مشاوره ای اجرایی گردد.

امتیاز شما

کد بالا را وارد کنید: